Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes se kuha:

kislo zelje s fižolom in kobasic

za mene pa mlečni riž in kompot.... mislim da me žolč daje

darjao.

SREDA:

Ričet, kos torte od včeraj:

Pozdravček!

Včeraj:Danes: riba - losos in solata (če preveč poješ imaš slabo vest, zato manj kalorično kosilo za danes)

Migla

Tenstano sladko zelje z lečo, mož še nekaj mesa od včeraj, oba pa teramisu, ki sem ga naredila že včeraj (hvala Jannina) in seveda obvezna.

Lep dan!

irenakr

mišzmoke je napisal/a:

Danes bela polenta:

mzm

Kradem tole idejo za pokušino + skleda solate. Sladica bo verjetno spasirane maline ali jagode iz skrinje + vanilijev jogurt. Lačnaa

rag_doll

Torej sem se le odločila za današnje kosilo, ki je skoraj kuhano: paradižnikova omaka in svedrčki, pa malo ocvrtih škampovih repkov,

za moža pa malo juhice in mesna omaka (iz zamrzovalnika) , špageti,  mešana solata

sladica: še malo čokoladnega pudinga od včeraj....

Zvečer pa spet priprava kruha za jutri...

Jutri: kisla repa, pire krompir, piščančji fileji, za boljšo polovico pečenica

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Berem naše vrle kuharice in se pogosto sprašujem, če ni to modernizacija "Arzenika in starih čipk", no, nekaj v tem stilu. Jebela, vse zase neke piščančje, pa ribje fileje in podobno, dedcu pa svinjska rebra, pečenica, kotoleta... 

Danes je nedolžna jota in nekaj včerajšnje polente, pa veliko klementin

lp

mzm

Danes :zelenjava kuhana na pari,piščanec(zame)fižolova juha,klobasa solata(za moža) brez sladice .

Milži

Haha, Milži je takoj potrdila tvojo ugotovitev MZM. Pa danes pri nas? Mož kuhano suho kračo in dušeno kislo zelje z ocvirki, jaz pa špinačni burek s tržnice, zdajle pa mlatim mlečni gres. Vse za zdravje!

naor

Vratovina s papriko, čebulo in zenfom, pečen krompir, zelena solata. 

Jutri bodo testenine s tuno in solata. Za sladico (večerjo) pa palačinke v priljubljeni gostilni (imava ravno opravke v tistih koncih).

roža

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti