Danes: Na hitro skupaj zmetana pizza z na kolobarje narezanimi paradižniki in svežim kozjim sirom. Pita s figami.

Danes: Na hitro skupaj zmetana pizza z na kolobarje narezanimi paradižniki in svežim kozjim sirom. Pita s figami.

Vceraj polnjeni paradizniki po grsko...danes porova minestra s krompirjem in krhka pita z malinami in vanilijevo kremo
lp
Danes je primeren da, zato bo kisla repa, pire krompir in kravice
(iz skrinje). Popoldan jabolčna pita in
.
včeraj: bograč :)
danes: vampi s polento, za posladek pa štruklji na drobtinah in kompot iz domačih jabolk ![]()
Vanja, tale pita izgleda takooo dobro... Je narejena po kakšnem receptu iz baze?
abyKrompirjev golaž,mešana solata..za posladek,crkljanje...![]()
![]()
![]()

![]()
Včeraj: nedeljsko kosilo
Danes: en hud "ajmoht", v katerega sem nametala skoraj vse z domačega vrta (čebula, krompir, fižol, bučka, peteršilj, korenje) pa še nekaj iz trgovine (del začimb, olje in meso).
Za sladico pa biskvit z marelično kremo (improvizacija). Če lepo uspe, vam pa še pokažem![]()
| mišzmoke je napisal/a: |
OlivaB, polento kupujem v Italiji, okusa sta si pa, presenetljivo, različna. Rumena mi vleče na mlečni, bela pa na špehast okus |
O hvala. Sam zarad polente pa res ne bom hodila v Italijo, enkrat spotoma pa. Zdej me pa res že matra ;)
Danes bodo bučke v omaki z makarončki ter skuta s sadjem.
OlivaBvčeraj: juha z rezaci, sv. zrezki z gobami, kruhov cmok ter edivija
danes: golaževa juha, posolanka
Tista Vanjina pita pa izgleda slastno, se mi kar sline cedijo. Rimljanka me je spomnila, da so v naši skrinji tudi krvavice, ki jih bomo v teh sivih dneh pospravili
regicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tortelini z bučkami in slanino

Pijana Kokoš