Ploščati špageti z morskimi sadeži
| janja512 je napisal/a: |
| Dokler ju tašča ni dobila enkrat seksati na kuhinjski mizi v njuni kuhinji. Bila je tako zaprepadena, da ni zmogla izustiti niti besede. Tudi njima je bilo nerodno, ampak od takrat ne hodi več tako pogosto gor in vedno potrka in vpraša, če lahko vstopi (da nista ravno v kaki čudni pozi, hehe). |
Na najbolj preproste rešitve se pa navadno še spomnimo ne ![]()
![]()
...ki hočejo NAJPREj dobro zase in šele potem za otroke.
Janja, tole si zadela v črno!!!
Moj mož bi po dobrem mnenju staršev celo življenje živel doma, se ne bi poročil, oz. s kakšno, ki bi bila njima všeč, (kera bi pa bila to?)... Da bi doma delal, kosil travo, ker je tast preponosen, da bi za kosilnico prijel. Zdaj je najel nekoga, da dela to. Kadi cigare in na leto zapravi par milijončkov za potovanja. Ker sta fensi šmensi. Ker sta full izobražena. Ker imata full pod palcem. Ker se na ven delata, da je vse okej.
Pa se je mož, takrat še fant, preselil k meni, poročila sva se brez njune pomoči, imava otroka in smo srečni. Ampak onadva hodita okrog in blatita naju, celo njuno stran familije sta napirila proti nama. Potem hodita okrog mojih sorodnikov... (so jih pripravljeni poslušat, ja...). Pa naskrivaj najino hčerko obiskovat. Ji nosita sladkarije, čeprav je hud alergik. In še in še takih stvari. In vsakokrat vržeta, da bosta vse zagonila, zafračkala, da ne bova nič dobila od njiju. No, pa sej s tem se strinjam. In niti ne marava nič od njiju, ker bi naju držala v šahu. In svoje imava, kar imava. In res mi ni treba njima na ljubo skakat, kot bosta onadva hotela. In tu je srž tega. Vsaj v našem primeru. Ker naju ne moreta držat s tem, kaj bova dobila enkrat, ko njiju ne bo.
In je prišlo tako daleč, da ne veva več, kako naprej. Rada bi samo mir, da nas pustita na miru. In se jima ne da dopovedat. Pa živita 20 km od naju.
Penzija, zgodnja, ja... Preveč cajta za neumnosti... Vsaj v njunem primeru.
Veliko slabe volje, zrahljanih živcev na najini strani.
Saj ne morem povedat vsega, kar se je že zgodilo, pa lahko mi rečete nehvaležnica, kot ste že enkrat mi, ampak jaz hočem svoje življenje in svoj mir. Brez nekogaršnje diktature. In si ne predstavljam, kako bi bilo tam živet...
lidka
| lidka je napisal/a: |
| Lisa, si vse povedala. Tako je pri nas, pa ne živimo skupaj! In se ne brigam za njihov denar, niti ga ne čakam, takrat enkrat ko bo če bo...
lidka |
??????????????????????????????????????????????????????
jasnaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ploščati špageti z morskimi sadeži

Lazanja z bolonjsko omako