Hehe, vendy ima point, samo mislim, da življenje ni tako črno belo. Tudi fantje imajo radi romantiko... Ali pa imam jaz tako srečo z njimi; prvi je bil strašno romantičen (precej bolj kot jaz), drugi tudi, čeprav na drug način, sedanji pa je zase vedno trdil, da je neromantičen, pa to sploh ni res, prav hecno... Sem bila čisto paf, ko sem odkrila to romantično dušico v njem - pravi, da prej ni bil tak, ne vem, a mam jaz tak vpliv na fante (čisto nenamenoma) ali pa imam res tako srečo, da vsi taki ratajo... Res pa je, da je pogoj intima, vendar je to tudi pri nas nekak tako, se mi zdi...
So pa tudi fantje različni: mojemu so trenirke bolj seksi kot pa čipke, recimo... Vedno bi zbral bombažno perilo (na mojo veliko srečo, hehe;)
Hvala za info o učenju striptiza, sem že enkrat iskala kaj podobnega pa nisem nič našla

(v klub pa se ravno ne bi šla učit, bi imela to znanje samo za "domaču uporabo"

). No, ko mi bojo dovolili spet migat, bom pa probala kaj takega. Čeprav tudi kak z občutkom odplesan orientalski ples naredi svoje, hehe

.
Ker naslov ni tako zelo specifičen, pa upam, da mi ne boste zamerile, če napišem še par idej za "razvajenje v dvoje", ki so primerne tudi za blokarje, pa za tiste brez denarja, skratka bolj univerzalne:
- tortilja čips, v mv pogret nacho sir in tekma (karkoli pač gleda vaš dragi) na tvju ali kak dober film na dvd-ju, zlodan ali kakorkoli pač... Nekateri bojo zraven želeli še pivo (moj ljubi prisega na gosti sok

- še ko je šel proslavit svojo punčko, je naročil pivo, naredil dva požirka, vrnil pivo in naročil kokakolo, hehe

- ni glih pivec...) - ob tem otroci niti ne motijo, uživate skupaj;)
- ledena kavica poleti ali kavica za zaljubljene pozimi servirana v posteljo, predno se zbudijo vsi tisti morebitni otroci, hehe;)
- romantična večerja v dvoje na domačem balkončku ali terasi, ob svečkah in najljubši glasbi, hrana po okusu vašega dragega... (ne ga mučit s karpačoti, če ima rajši pečeno meso;) - to pa pride, ko vsi otroci zaspijo;)
ok, najin otrok trenutno ne spi in grema kuhat kosilo;) več naslednjič
Veri