Voda se ne menja, klor je obvezen...
V Laškem se mi je pa zgodilo, da so nama natočili čisto svežo vodo, ampak je pa bila MRZLA!
čokoVoda se ne menja, klor je obvezen...
V Laškem se mi je pa zgodilo, da so nama natočili čisto svežo vodo, ampak je pa bila MRZLA!
čokoMidva sva bila v Olimijah in je vodo za nama spustila, predvidevam pa da je bila tudi prej čisto na novo natočena. Po kloru ni bilo nobenega vonja
Rebeka| brittney je napisal/a: |
| nisem pa prepričana, kako je z večjimi jacuzziji v teh privatnih spajih.....verjetno ne spustijo za vsak obisk in ponovno natočijo brittney |
Klor gor ali dol, mene ne spravijo v jaccuzije. Problem ni samo v vodi, ampak je tudi v mehanizmu in v "jet-ih", ki puhajo vodo pod pritiskom. ti bi morali biti vsakokrat odšraufani in očiščeni, ker imajo filtre, ki ujamejo delčke kože ipd.
Brittney, pojma nimam kakšen izraz imaš v mislih, množično uporabljiv je čisto enostaven izraz "soaking in a tub".
Tukaj je pa ena lepa slikica, manjka sicer steklenica s šamapanjcem in dvema kozarcema.
http://theteachick.com/wp-content/uploads/2009/09/ba
Sicer sem pa velika ljubiteljica tušev. NA hitro in efikasno, pa še vode manj porabiš. ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Vanilijeve rolice

Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada