kakšne oziroma katere pralne praške uporabljate?Ne vem ali se samo meni zdi,ampak praški niso več kar so bili,saj marsikatera umazanija ostane na perilu.Sama uporabljam tekoči Dash.Kaj pa vi?
romi1
kakšne oziroma katere pralne praške uporabljate?Ne vem ali se samo meni zdi,ampak praški niso več kar so bili,saj marsikatera umazanija ostane na perilu.Sama uporabljam tekoči Dash.Kaj pa vi?
romi1
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=4469
sterkuš, jaz tudi uporabljam Dash in sicer v prahu za belo perilo, tekoči pa za pisano. Včasih kupim za pisano tudi Ariel, ampak je bistveno dražji. Belo in bolj umazano pisano perem na 60 stopinj, ostalo pisano pa na 30-40 stopinj. Belo je z Dashem res belo, le na kuhinjskih krpah včasih ostanejo madeži, za kar se pa ne sekiram.
Sem pa nabavila pralni prašek za belo perilo v prahu od Amway in vidim, da se lahko kosa z Dashem. Moram pa bolje preračunat, če se izplača. Mastne madeže pa pošprisam s Trim razmaščevalcem ali praškom za posodo, ker drugače pri nižjih temperaturah ne gre stran.
emilyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Poletni svaljki z dimljenim lososom

Pad Thai