14. jul 2007 23:23
Hehe, jade, danes so naju še vsi zalagali s hrano, da komaj uspeva sproti vse pojest. Torto je naredil kar moj oče, pa še eno pecivo sta skupaj s fantom, tako da me sploh ne spustijo do loncev
14. jul 2007 23:23
Hehe, jade, danes so naju še vsi zalagali s hrano, da komaj uspeva sproti vse pojest. Torto je naredil kar moj oče, pa še eno pecivo sta skupaj s fantom, tako da me sploh ne spustijo do loncev
15. jul 2007 7:35
VERIIIII kaj pa delaš na kulinariki? Počivat in to takoj.
15. jul 2007 10:35
Jade sej veš, tako je, če si odvisen od kulinarike. Kaj ni bilo podobno, ko si ti rodila... Se mi čist zdi, da se se tudi ti kmalu začela javljat na forumu.
15. jul 2007 11:24
Čeprav malo bolj pozno, (me ni blo doma) čestitke srečni družinici !!!!!!!!!!!
15. jul 2007 16:43
Lepo Veri, vidim, da se ti skoz smeji.
15. jul 2007 17:05
Draga Veri in družinica, ob rojstvu Ronje vam čestitam in vam želim veliko lepih trenutkov
15. jul 2007 17:16
| Veri je napisal/a: |
|
Ja, vem, da papajo ponoči, le naj, da bo zdrava, debela, luštna, vesela, hehe |
15. jul 2007 17:52
| Lotti je napisal/a: |
| Jade sej veš, tako je, če si odvisen od kulinarike. Kaj ni bilo podobno, ko si ti rodila... Se mi čist zdi, da se se tudi ti kmalu začela javljat na forumu. |
A jaz, hmmm,
no ja,
mislim hmmmmmm,
, no ja,
kaj si že vprašala? ![]()
![]()
16. jul 2007 19:16
veri me prav veseli da je vse vredu. lepo uživaj te trenutke s svojim možem in hčerkico in kmalu spet kaj novega naredit. naj vam bo lepo :) nektarina
17. jul 2007 8:25
Veri, tebi, očiju in seveda mali princeski vse lepo ! Pa veliko veliko jo crkljajta, ta čas ti je otzrok najbližji, mine pa ko blisk.... Lepo in radi se imejte, Helenag helenagKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bovla po kitajsko

Pesto palačinke