Barilla Casarecce iz čičerike z lahko kaponato
| zvezdica55 je napisal/a: |
| Hčerka je že dvakrat želela kupit termometer, ki meri notranjo in zunanjo temperaturo in ga nikoli niso imeli. zvezdica55 |
Jaz po večini uspem vse sproti pospravit, ker imam sistem dodelan že na začetku kupovanja. Mene ne moti, če nekdo ne zmore pospravit dovolj hito, ampak ko IŠČE denarnico, SE ODLOČA ali bo plačal s karitco ali gotovino, VMES KRAMLJA s prodajalko, na koncu IŠČE kovance vsepovsod... Kdaj se zgodi, da takšnega čakam tudi po 5 min, da se zbere s plačilnimi sredstvi, POTEM PA ZA VIŠEK UŽITKA; ŠE POSPRAVLJA... Jaz pa stojim z dvema izdelkoma v vrsti kot kreten...
Verjamem, da je ljudem dolgčas in imajo časa na pretek. Inda jim je to v užitek. In da jim je v užitek iskat kovance in se jim fučka za vrsto, ki stoji za njemu. Ampak jaz sem tudi že odšla in pustila cel voziček v vrsti, ker ne bom tolerirala, kako se ob tem še prodajalka kratkočasi in kramlja...
Nima veze z Lidlom, pač pa z vrstami na blagajni...
lidkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Barilla Casarecce iz čičerike z lahko kaponato

Poširane hruške