Meni je bil Interspar v MB v Europarku prevelik in to je bil razlog, da nisem redna zahajala tja. Odkar pa je odprt še en pod Pohorjem, v Qulandiji, pa sem tam reden kupec, ker mi je nekako ljubši, bolj domač (čeprav zelo velik). Se mi še ni zgodilo, da česa ne bi našla, cene pa tudi niso takšne, da bi se zaradi dveh ali treh artiklov splačalo hodit drugam.
V Hoferja zaidem občasno, ker je nekaj izdelkov, ki jih tam kupujem (še iz časov, ko smo v te trgovine hodili le v Avstriji) - dve vrsti čokolade, instant kava, pa ena čistila in debrecinke ter mešanice za kruhomat.
Lidl, Eurospin - to sem si šla ogledat, a me ne ganejo toliko, da bi tja hodila kupovat, grem raje v Mercator (četudi vse manj), po sprotni nakup pa kar v bližnji Tuš (čeprav me tudi za zadnje časa razočara, ker so dnevi, ko nimajo niti navadnih kumar na zalogi, tudi brez čebule so že bili, pa z uvelo papriko).
Galvno,d a je izbira, pa vse manjše vrste pred blagajnami, je potem več časa za pijačo po uspelem nakupu....Mamamia
mamamia