Suzanine palačinke
haj,
malo sem gledala kaj kuhate. v soboto odhajam na morje in nekaj stvari bom vsekakor kupila že tukaj. Da pa ne bi nabavljala vse kar je lepo in krasno, sem si pripravila okvirni jedilnik, kaj imamo radi (ne me narobe razumet, rib in zelenjave vsekakor ne bom šlepala zraven...ha ha). In so moji predlogi:
njoki z raznimi morskimi in domačimi prelivi, testenine s peperonato, ribe na žaru, škampi, polnjena paprika, mlečne kumare, špinača, cmoki s sezonskim sadjem, zagorski štruklji, ....kuhala bom pa seveda juho (ono ta pravo kurjo ali govejo), skuham za dva dni in dam v hladilnik. Moja enoletnica je pač navajena fine domače župce katero spasiram z malo mesa, zakuho in jušno zelenjavo.
Priznam pa , da tudi meni paše juha, pa naj bo zunaj vroče ali pa ne.![]()
Kajne Pesnica, da so vrata hladilnika najbolj vzdržljiva na svetu
.
Na morju nisem nikoli komplicerala s prehrano. Solate na sto in en način, vmes pa kaka enolončnica in kaj na žaru.
kobra 1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Suzanine palačinke

Mango cheesecake brez peke