Ali je katera ve kako se pripravi olivno olje in zeleni orehi za porjavitev kože? Mislim, da se orehi sesekljajo,dajo v olivno olje,ter potem mora to nekaj časa stati na soncu.Ali imam prav?

Bovla po kitajsko
Ali je katera ve kako se pripravi olivno olje in zeleni orehi za porjavitev kože? Mislim, da se orehi sesekljajo,dajo v olivno olje,ter potem mora to nekaj časa stati na soncu.Ali imam prav?
Kaj pa, če bi vprašali na Helios ( Domžale ), sigurno imajo kakšen tesarol email s ta pravo nianso
.
Morda sem jaz starokopiten, ampak vas pa res ne razumem. Imamo idealno poletje, v SLO imamamo tudi čudovito naravo, zakaj se ne bi šli nekam sončit ( pa ne mi govorit o pomankanju časa, imate ga toliko kolikor si ga vzamete ) in si dobili naravno barvo? Nekaj dni nazaj sem bil na Braslovškem jezeru. Enkratna narava, voda, sonce vse. Kolk nas je bilo? Šest mulcev ( 10 - 14 let ), jaz pa še en možakar. Pred cca desetimi dnevi sem bil na Ivarčkem jezeru ( med Slonenjgradcem in Ravnah na koroškem ). Narava čudovita, sončil in kopal sem se jaz sam, le še ena dva tipa so žulula pivo v lokalu na jezeru. Mal je boljše na šmartinskem jezeru, tam je zmeraj nekaj kopalcev, o kakšni gužvi pa vseen ne bi govorili.
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bovla po kitajsko

Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci