Kje kupiti hrano za na morje? Gremo v Črvar pa me zanima kje se bolje splača kupiti hrano? Pri nas ali na hrvaškem kje je cenejše.Gremo prvič na Hrvaško obalo.
Hvala za vašo pomoč pišite na zs.
Lep pozdrav
kf
Kje kupiti hrano za na morje? Gremo v Črvar pa me zanima kje se bolje splača kupiti hrano? Pri nas ali na hrvaškem kje je cenejše.Gremo prvič na Hrvaško obalo.
Hvala za vašo pomoč pišite na zs.
Lep pozdrav
kf
Ne tovori preveč s seboj, ker ti na meji lahko vzamejo - lahko naletiš tudi na to. Mi smo že mleko zlivali stran, pa vino so nam hoteli vzeti, a smo se zmenili; hrane pa tako nikdar nismo jemali s seboj).
Mi hodimo na morje vsaj za tri tedne, pa ničesar ne nosimo s seboj, razen tistega iz hladilnika, kar bi se pokvarilo.
Kolikor vem, je hrana na Hrvaškem nekoliko dražja kot pri nas, a če greš na dopust, je to treba vzeti vzakup. Lahko pa tovoriš vse s seboj, pa naletiš na meji na vestnega carinika in si ob vse. Sicer se tudi mi v Sloveniji zgražamo nad Avstrijci in Nemci, ki si nes kavo nosijo s seboj, kajne?
Mamamia
mamamiaTudi jaz odhajam na dopust in kuhamo sami (imamo 1.letno deklico). Zraven bom vzela stvari, ki jih lahko uporabim tudi potem, ko pridem domov in ne mečem ničesar vstran.
Seveda bosta vodilna v prehrani sadnje in zelenjava, nekaj testenin in začimb poberem kar iz kuhinje, meso in ribe bom nabavila sproti, kakšne 3 litre mleka pa bom le vzela poleg.
Po krih pa tudi zjutraj ...po tistega belega, svežega.....
KlavdijaF, predlagam, da nabaviš zadeve v Hoferju, malce so cenejše. tako bom storila tudi jaz.
Pa veš kaj! Sestavite si približen jedilnik - za cel dopust; tako bo lažje planirati in nabavljati.
tittaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Domači Ferrero Rocher

Pirin kruh s semeni