Tunizija
Za salmonelo pa eno priporočilo. V Tunis ali katero drugo podobno državo je potrebno s seboj vzeti razkužilo, beri alkohol. Mi vedno na avionu kupimo viski, ker je cenejši kot v duty fri- shopu.Na dopudu pa obvezno vsako jutro en štamperli na tešče za razkužilo. Preverjeno ni nobenih črevesnih težav.
Ann, z Guletom letujejo pretežno avstrijci in nemci, zato tudi ni bilo nobenih slovencev. Ti se le redko odločajo za to agencijo, ker jim je še nepoznana.
Kyararene, mi smo na tajskem in v burmi zjutraj dali šilce žganja, pa je bila hči stara 14 in sin 17 let.
Pa ja ne boš rekla, da dečko pri 17 še ni okusil alkohola? Če ga ni, ga bo pa zdaj prvič, iz preventive.
Res, ne hecam se: naši otroci so ga požirek skrnili zjutraj na tešče in zvečer pred spanjem. Pa še noben ni alkoholik zavoljo tega.
Pa linex vzemite s seboj in črno oglje, če koga zagrabi driska. Ti dve zdravili sta osnovni za potovanja, lahko tudi seldiar, tudi zoper drisko, ampak ta je res za krizne situacije. Kot popotniki imamo kar precej izkušenj s tem.
Tudi s cenkanjem na tržnicah in kako ravnati, ko te kje nagovarjajo. Če ne poznaš običajev, si seveda lahko jezen, če pa jih poznaš in greš s temvedenjem v drug svet, je pa seveda drugače.
Tudi oni bi se čudili nam, ko bi prišli sem.
Uživajte na dopustu, Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem

Borovničevi cmoki z orehi in pehtranom