Zanima me če kdo ve kaj se lahko vzame na letalo razen seveda oblek in os. stvari.Se mi zdi da sem nekje slišala da zdej bolj pregladujejo in da je točno določeno kaj ja in kaj ne?
leni1
Zanima me če kdo ve kaj se lahko vzame na letalo razen seveda oblek in os. stvari.Se mi zdi da sem nekje slišala da zdej bolj pregladujejo in da je točno določeno kaj ja in kaj ne?
leni1
Meni so prejsnji mesec na ljubljanskem letaliscu vzeli vstran Red Bul pijaco, ki sem jo imela v torbici!!!
Steklenicko s parfemom in maskaro pa sem morala imeti v posebni plasticni vrecki !
Tako kot pravi matejec, za prtljago, ki jo oddas, ni problema.
Nena
Nena-morje
Ne smeš imeti sprejev in stekleničk, če je kaj takega, mora biti v prozorni vrečki, da si to lahko ogledajo. Predvem pa pri sebi ne smeš imeti ničesar špičastega (pilica, škarjice, nožek in podobno) - meni so vzeli iz neseserja kompleten "manikircajg", ker sem ga pozabila dati v kovček in sem ga imela pri sebi. Vse, kar je malo videti kot nevarno orodje - tudi zobotrebec na primer, ti lahko vzamejo oziroma imaš težave. (No, potem ti pa kosili postrežejo s priborom iz kovine....)
Sicer ti vse to pvedo na katerikoli turistični agenciji, ali pa pojdi na speltno stran Adrie Airways, tam tudi najdeš vse podatke. Pa na hrbtni karti letalske vozovnice ti tudi vse piše, in navodila so zraven, kako in kaj se sme in kaj ne.
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rumove kocke

Pašta s pivom in slanino