Prosim kakšne "kruhaste" ali drugačne ideje za prigrizke, ki jih lahko vzamemo za na pot s sabo na morje. Hvala!
Gajuska
Prosim kakšne "kruhaste" ali drugačne ideje za prigrizke, ki jih lahko vzamemo za na pot s sabo na morje. Hvala!
Gajuska
Gajuška, iz testa kot za pico naredi majhne pogačice. Ene potresi s sezamom, ene z bučnimi semeni, ene samo s kakšno mešanico začimb. Začimbe jaz za take pogačice vmešam kar v testo, dodam tudi praženo čebulo ali česen, kar imam pač pri roki. To je praktična zadeva, če kdo hoče, si lahko kaj namaže gor, če ješ suhe so pa ravno tako okusne (jaz jih pečem kar tako, saj mi na pot nikdar ničesar ne jemljemo s sabo, morda kak krekerje ali slane palčke, sicer pa jemo, kjer se ustavimo; izjema je le sadje, jabolka, hruške in pomaranče so vedno v vrečki).
Mamamia
mamamia| vida u. je napisal/a: |
| Oh ja Vendelina jr. popolnoma se strinjam s teboj!:)) Ti naši očetje in otroci na zadnjem sedežu, mame smo pa čist živčne in jezne na vse naše najljubše člane družine. Že kr vidim našo družinico v tej situaciji. vida u. |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci

Lazanja iz palačink