Kozmetiko Just poznam in se z Baleo strinjam... res ni nek lafrfari, pač pa dejsko te stvari pomagajo. Pri kakšni stvari s ceno res mogoče pretiravajo, ampak se izplača reskirati kakšen cent več.

Mediteranska solata z jajčnimi širokimi rezanci
Kozmetiko Just poznam in se z Baleo strinjam... res ni nek lafrfari, pač pa dejsko te stvari pomagajo. Pri kakšni stvari s ceno res mogoče pretiravajo, ampak se izplača reskirati kakšen cent več.
Moram dat to temo naprej, saj se mi zdi, da je sedaj čas herpesov. Zadnjič se mi je naredil herpes na ustnici. Tukaj sem poiskala kaj koristnega za boj proti herpesu in obliži so se mi zdeli zanimivi. Prvi obliž sem nalepila v četrtek. Zadnjega pa odstranila v nedeljo. V štirih dneh se mi herpes še NIKOLI ni pozdravil. Tokrat je pa uspelo s pomočjo tega obliža. Problem sem imela samo s tek, kako ga nalepiti, saj je zelo tanek in sem zato 3 uničila.
Hvala za namig.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mediteranska solata z jajčnimi širokimi rezanci

Jajčevci s sirom na veganski način