Pa še nekaj.
Zelo mi je žal, da sem pri vsem tem sploh stegnila jezik. Občutek imam, da se boste slavistke v prihodnje kar rade obešale na moje poste.
Nič zato.
AnjaPa še nekaj.
Zelo mi je žal, da sem pri vsem tem sploh stegnila jezik. Občutek imam, da se boste slavistke v prihodnje kar rade obešale na moje poste.
Nič zato.
AnjaPri nas na faksu je obvezno, da se diplomska lektorira, preden se jo odda, tako da spodobno znanje materinega jezika avtorja niti nima veze.
JanisJoplin| JANA V je napisal/a: |
| Lektorira lahko univerzitetni diplomirani slovenist. Cenik lektoriranja pa si lahko ogledate na spletni strani Lektorskega društva Slovenije. Lp Jana V. JANA V |
Hm... poznam osebo, ki je diplomirala iz primerjalne književnosti in sociologije kulture in je bila zaposlena kot lektorica pri neki založbi
Zdaj pa ima svoj s.p., kjer nadaljuje z lektoriranjem. Hm???
Kuharica Mici, ti se hecaš,
Pa še kako lahko pride.Zares se konča učenje slovenščine z maturo. Potem pa prosto po Prešernu. Bolj ali manj odvisno od posameznika. Vsaj kar se tiče kar lepe desetnije tistih, ki jih osebno poznam. Poznam pa tudi take, ki so z osemletko vzor človeka, ki ceni svoj materni jezik.
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Suši z zelenjavnimi polpeti

Princeske