Šahovnica
Andreia, potem pa reklamiraj, ker je z aparatom nekaj narobe in ne pisat, da je ta funkcija lari fari. Imamo zamrzovalno omaro no frost in kombiniran hladilnik in se ni v njih nabralo ne ledu ne sreža niti za vzorec.
LijanaBom kar v tej temi nadaljevala, da ne odpiram nove....
Izrisali so mi kuhinjo s kotnim elementom, v katerem naj bi bili tisti plastični izvlečni pladnji v obliki ledvičke. Vem, da obstajajo še izvlečne kovinske košare. Oboje se mi zdi metanje stran placa (v majhni kuhinji) in bi sama kljub slabši dosegljivosti stvari, ki so bolj zadaj, raje dala kar navadne police. Nekako razmišljam tako, da zadaj bi imela tako in tako kozice, ki jih rabim redko (npr. tanajvečja za kuhanje marmelade, soparnik,...).
Torej prosim tiste, ki imate v kuhinji kotni element, za kak info, mnenje, izkušnje. Kako varjanto imate, kako vam služi, kolk not zmečete, kako ste zadovoljne...
tjas
Če bi jaz kupovala kuhinjo, nikakor ne bi vzemala teh izvlečnih predalov oz. košar, niti kotne elemente z mrežami. Hči je v prejšnji kuhinji imela kotni s tisto vrtljivo mrežo. Vsakokrat ko je brisala omaro je mogla kar precej truda vložit. Sedaj ima pokončno omaro do stropa - 40 cm širine z izvlečnimi policami in pravi, da nikoli več nič izvlečnega.
Vidim, kaj spravi noter, se mi zdi, da 30% manj, kot bi lahko s policami.
Pozdavček!
Imam kotni element z mrežasto polkrožno polico (starejša Gorenje kuhinja) in mi je super. Na dnu kotnega elemnta imam shranjeno čebulo, krompir in česen, bolj zadaj, v kotu plastične škatle in podobno, kar ne potrebujem vsak dan (recimo lonec za kuhanje špargljev). Na mrežasti vrtljivi polici pa različne lažje reči (nakupovalne vreče, večje cedilke, vrtljiv lesen pldenj in podobno. Meni so ti izvlečni elemnti super in jih bom imela tudi v novi kuhinji. Meni se zdi, da prostor pridobiš, ne izgubiš. Ali pa vsaj praktičnost.
mamamia
Mi imamo novo kuhinjo in se nismo odločili za "ledvičke", ampak za krožne police, ki se vrtijo okoli svoje osi znotraj omare. Ledvičk pa nisem marala, ker so mi nekako štoraste, ko jih je treba cele ven izvleč - pridejo čez pol kuhinje![]()
Pred to kuhinjo sem gostovala v klasično opremljeni, s klasičnim vogalom s policami. Dejstvo je, da je prostora več na navadnih policah ampak pri krožnih veliko odtehta to, da so stvari, ki so pospravljene notri, lahko dosegljive in ni treba vsega ven pobrat da prideš do željene zadeve. Tako ali tako se mi pa stvari, ki jih zelo malo uporabljam nabirajo v shrambi na najvišji polici ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Šahovnica

Ocvrte brizgane palčke (churros)