Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom
| kuharca37 je napisal/a: |
| Anamarija1,Dragička,Ežoj...tud jaz sem z vami,se dobimo na pikniku kjer bomo veselo lizali. |
| dragička je napisal/a: |
| Frina, ampak, jaz tega lizanja sladoleda res ne razumem... Mogoče si pa ti tako "grdo" z dolgim jezikom okrog naokrog opletala in lizala tisti sladoled..., pa je mogoče njo asociralo na kaj... No, jaz ko ližem - beri: jem sladoled... me mož gleda, potem reče: "Daj še enkrat poliži". Potem pa jaz njemu rečem: "V rit se zaleti"!
Pozdravček! |
Dragička, meni je najbolj smešno to, da sladoled lahko jem na cesti ,in je to spodobno, če sem v družbi še s kom. Npr. z njo. Greh je šele takrat, ko to počnem sama. Paralela s hososeksulaci je v tem, da ni pomembo kako to počneš, ampak s kom to počneš.![]()
Ja, prav tako, kristus bi se nasmehnil ... in bi rekel: "Oprosti jim, bog, ne vedo kaj delajo"!
Pozdravček!
Po dolgem času se oglašam, ker mi jezik ne da in ne da miru...
Homoseksualnost je po mojem mnenju deformacija, ampak dokler so takšni ljudje neopazni, me ne motijo.
Dejstvo je, da je v današnjih časih to pač moda. Mediji nam perejo možgane z vseh strani, kako naravno in normalno je to. Pa dajte no. Kam to vodi??
In zdaj bi imeli otroke?? Narobe svet...
Aja, kaj pa aids? Kdo je največja rizična skupina?
Sem se zelo zelo našla v ežojevih besedah, pa še v čigavih drugih.
Najbolj žalostno se mi zdi pa to, da propaganda homoseksualnosti (točno to je to) tudi otroke oz. mladostnike napeljuje na to... In tako bo homoseksualcev vedno več...
Brez veze.![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom

Domači prijatelj z orehi in čokolado