Zvijezda knjižica z recepti

Danes sem v Tušu kupila 4 margarine Zvijezda pakirane s knjižico receptov. Stvar je čisti nateg, ker je v knjižici vsega skupaj 9 receptov ostalo pa so prazni listi. Zelo sem razočarana nad takim zavajanjem kupcev.

alexis

A res tudi jaz sem jo hotela kupiti kakšni pa so recepti.Ali je bilo kaj rečeno koliko receptov je v njej. kf
V knjižici so recepti za : - biskvitne tortice - limonino torto - mandeljnove muffine - čokoladnega ježka - velikonočne pogačice - sirove polžke - porovo torto - jabolčne kocke - domače skutne žemljice in konec. In nič ni pisalo koliko je receptov. alexis
Tudi jaz sem že pred meseci kupila to knjižico, v upanju na kakšne dobre recepte. Pa sem dobila tiste prazne liste. Razočarana. Lp, pikica82
A je katera kupla Vegeto + recepte? Lp gordana
Pikica a ne da? Če bi hotla črtast zvezek bi si ga lahko kupila ne pa da so mi ga prodali pod pretvezo knjižice z recepti. alexis
Saj res, zdaj ima še Vegeta nekaj podobnega. No, naj se pa za to knjižico nekdo drug "žrtvuje" in poroča ostalim. :) Lp, pikica82
ja, tudi mi doma smo kupili knjižico receptovv od zvijezde in je res brez veze! mlada kuharica mlada kuharica
Kaj mislite, da bi blo, če bi jim kakšen mail napisale? alexis
Vegetina knjižica receptov vsebuje recepte za: juhe 9 receptov meso, jajca 72 receptov zelenjava 9 " ribe, morski sadeži 18 " riž 3 " solate 5 " razl. testenine 16 " omake 4 " Skuhala pa še nisem ničesar iz te knjige. Lp riba-ribica Sporočilo je spremenil(a) riba-ribica dne 16. maj 2007 22:51:59

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti