French toast s sadjem
Dekleta, Ikea prihaja v Slovenijo, da le dobi tisto zemljišče v Stožicah, ob stadionu. Niso govorice, so že bili na pogovorih pri Zokoju J.
Mamamia
mamamia| londonska rezina je napisal/a: |
| Še dobro, da obstaja Ikeja, drugače bi bili vsi brez pohištva. Ko smo primerjali cene, smo ugotovili, da je naš mizar najugodnejši in izpolni vse želje.Uspešno opremljanje! londonska rezina |
Se strinjam. Ikea ima odlične rešitve in predvsem cenovno ji sploh kdo težko parira. Kar pa ne pomeni, da ostala ponudba pohištva za otroške sobe za njo (vsaj po kakovosti) kaj zaostaja. Še posebej, če se išče rešitev za otroško sobo po merah nevsakdanjega prostora, sem prepičan, da se tudi Slovenci lahko postavimo ob bok, Ikei.
LP
tiataja| Loni je napisal/a: |
| Ikea pa v Slovenijo ne bo prišla, dolgoročno gledano smo premajhni, baje pa bo še ena zrasla v Vilesseju (blizu italijanske Gorice). Sem bila pa prav neprijetno presenečena, ko sem primerjala cene Ikee iz Padove s cenami v Avstriji, vsaka stvar, ki sem jo pogledala, je bila v Italiji dražja. Tako je šla šefica po pograd, jogije in ostalo raje v Graz kot v Padovo. Loni Makaroni |
A ni zanimivo kako se vse stvari v življenju spremenijo. Tudi jaz sem to mislil pred leti, samo so verjetno razmišljali, če ne pridemo mi, bodo pa prišli drugi. Zdaj raje več ne napovedujem prihodnosti :) Sicer pa, tema najbrž ni več zanimiva, samo otroške sobe po novem ponujamo tudi mi.
tiatajaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

French toast s sadjem

Suši z zelenjavnimi polpeti