Urinoterapija

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

13. jan 2008 10:57

Vran ( al kjer ptič si že ), a si ti kaj slišal za kemijo, posebej organsko?

Pa, če ste mi že pustili besedo: včasih se mislilo, da so nekatere snovi sad živih organizmov in se umetno ne dajo naredit ( organska kemija ). Urea je bila prva snov, ki so jo umetno naredili iz anorganskih sestavin.

Glede urinoterapije: dokler mene ne silite v to, jo kar imejte, nimam nič proti.

Pa ( če sem še pri besedi ): včasih ( pred sodobno medicino s laboratoriji ), preizkušanje urina od strani zdravnika je bil sestavni del pregleda ( kolikor vem, predvsem so gledali ( okušali ) sladkost, zaradi sladkorne bolezni, ki jo itak niso mogli zdravit do iznajdbe isulina ). 

ežoj

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17786

13. jan 2008 11:19

wran samo provocira, poglejte, s kakim vprašanjem je temo odprl, zdaj pa plašč obrnil........ ežoj sprašuje za organsko kemijo, jaz bi dodala vsaj še biologijo. No, pravzaprav fiziologijo (vedeti kaj o delovanju lastnega telesa, potem pa nakladati o prekuhanem urinu res gre) rimljanka Sporočilo je spremenil(a) rimljanka dne 13. jan 2008 11:22:21

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4733

13. jan 2008 11:47

Se mi zdi, da pri tičih ta reč deluje...sicer počasi, pa vseeno...v 8 mesecih je npr. delno udarilo tja, kjer jim  sive celice dajo znak, da je potrebno za ločili uporabljati veliko začetnico...bo pa najbrž potrebna večja koncentracija, da bodo vzeli na znanje, da se post začne pisat z veliko začetnico, da je za ločili presledek itd..Najbrž pa ni nikjer tako močne koncentracije, ki bi tiču s pomočjo drot piršne sprala in zdrgnila stran debelo plast umazanije z jezika, zloba je pa očitno nadomestila špeh in se težko topi! Ognjič

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti