S katero kremo, mlekom ste se mazale po trebuščku v času nosečnosti, za boljšo prožnost ?

Pizza s pršutom
S katero kremo, mlekom ste se mazale po trebuščku v času nosečnosti, za boljšo prožnost ?
V mojič smo pa v Avstrijo hoile po striafissan. Med nosečnostjo - v drugi sem se zredila za 27 kg in sem bila podobna tankerju - nisem dobili niti ene strije (ne rečem, da zaradi mazanja z omenjeno kremo, res pa je, da sem si kožo redno negovala odkar pomnim, zato je morda nosečnost šla skozi brez pokanja kože).
Sem pa prve strie po stegnih dobila tam okoli 16 leta, ko sem kot aktivna športnica malček pridobivala mišično maso in je mladostniška koža komaj sledila močnim nogam, še kašno zraven sem pa dobila leta kasneje, ko sem se dokaj hitro zredila.
Če bi bi me strije tako zelo motile, bi si jih pa šla zbrusit. Se namreč da nekaj malega pomagat pri strijah, pravi plastik, čisto odpravit pa ne.
No,jade je na kratko opisalakar sem sama pravzparav hotela reči. Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pizza s pršutom

Peresniki z omako puttanesca