Polnozrnati metuljčki z zelenjavnim ragujem
A koga motijo težki in okorni vozički??? Mislim, kje jih kupujejo? V Mercatorju ga še rinem, v Sparu ali Leclercu pa sama zelo težko...
Zadnjič sem šla sama v nabavo, pa sem porivala poln voziček v 10 cm petkah in kiklci kot kakšen fizikalc... Ko rabim na ovinkih strateško nastavit smer... Grozljivo... (sej ponavadi mi mož pomaga, ampak ne more bit vedno zdraven...)
Plačljive vrečke so pa tudi meni čisto mimo. Saj lahko dajo nek pofl, važno da drži tisto, kar je notri. Jaz NIKOLI ne kupujem reklamnih vrečk že iz principa.
Grem čez dva tedna v ZDA, kjer sem bom malce razvajala z zlaganjem v vrečke, z vso prijaznostjo osebja ipd. Potem me spet čaka kruta realnost doma...
lidkaOb vaših pripombah tresenja ob izstopanju iz avtomobila sem se spomnila na oddajo Uničevalca mitov na Discovery-ju. Govora je bilo o tem, ali se avto na bencinski črpalki res lahko vžge (zaradi iskrenja). Ugotovila sta, da bi bilo to prej možno pri ženskah, ker imamo drugačen način izstopanja iz avtomobila. Ugasnemo avto, se stegnemo še po torbico na sosednji sedež, pobrskamo po kakem predalu in se ves ta čas drgnemo ob sedežno prevleko. Najbrž je važno tudi v kakšne materiale smo oblečene in obute. Jaz bi za probo dala čez sedež kako prevleko iz naravnega materiala, da bi videla, ali je kaj razlike. Ali pa za eno vožnjo namensko izbrala druge čevlje.
Mene same v avtu ni še nikoli spajklalo, v marketih pa le redko in še to le ob dotiku vozička. Nikoli ob jemanju blaga s polic. Mož pa kar pogosto "poskakuje".
Cila
| mimika je napisal/a: |
| moj problem niso nakupovalni centri, ampak avto. |
Zanimivo, mene pa (ob sicer redkih) obiskih Leclerca ne trese več.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnozrnati metuljčki z zelenjavnim ragujem

Zelenjavna mineštra