Princeske
Jaz pa sem tako občutljiva na zlaganje stvari v vrečke in trobe, da mi ne bi bilo prav, da mi to počenjo prodajalke. Že če je kdo od mojih domačih zraven v trgovini, mora zlagat tako, kot jaz hočem, oziroma to najraje počnem sama, oni mi le pomagajo. Saj vem, mogoče sem čudna, ampak imam nek svoj sistem dajanja v vrečko in me moti, če mi nekdo da oglato škatlo na sredo nakupovalne vrečke, ne pa na dno, ali da je večja konzerva na vrhu in podobno.
V Hoferju so tako hitrio, da sproti komaj dajem v vrečke, zato vse kar zmečem v voziček in potem iz vozička lepo počasi zlagam v platneno nakupovalno vrečko (od Spara - ta je neuničljiva, tudi do deset kg stvari gre vanjo, pa ročaji ne popustijo) in posebno nakupovalno košaro.
Ko se iz trgovine vrne mož, ki zlaga v vrečke tako, kot pač nanese, sploh ne smem gledat, kako je to videt...
Se vam zdim čudna?
Mamamia
mamamia
| mamamia je napisal/a: |
To me spominja na prihod verige DM v Slovenijo. V MB je v trgovini takoj pri vhodu pisalo, da morajo kupci dovoliti vsak pregled torbic, če se kdo od prodajalcev odloči za pregled, oziroma tako nekako. Iz principa ne kupujem v DM, ker ne prenesem, da ima nekdo kar v naprej za potencilanega tatu vsakogar, ki vstopi v trgovino. In če je v Lidlu res tak napis, se mi zdi to podcenjevanje, češ tako revčeki da smo, da nas je treba opozarjat, da ne krademo???!!! Tisti, ki namerava krasti, bo to počel kljub opozorilu, jaz pa sem ob takem napisu počutim bedno. Mamamia mamamia |
| mamamia je napisal/a: |
| Jaz pa sem tako občutljiva na zlaganje stvari v vrečke in trobe, da mi ne bi bilo prav, da mi to počenjo prodajalke. Že če je kdo od mojih domačih zraven v trgovini, mora zlagat tako, kot jaz hočem, oziroma to najraje počnem sama, oni mi le pomagajo. Saj vem, mogoče sem čudna, ampak imam nek svoj sistem dajanja v vrečko in me moti, če mi nekdo da oglato škatlo na sredo nakupovalne vrečke, ne pa na dno, ali da je večja konzerva na vrhu in podobno. Se vam zdim čudna?
Mamamia
mamamia |
Stojim v vrsti v Sparu ( takrat je bila to v našem velikem mestu največja trgovina), pri blagajni pa tip,ki je naredil zastoj s svojim kompliciranim zlaganjem v kartone. Vrsta se ni nklamor premaknila, tudi mene, ki se na vrste požvižgam, je minevalo potrpljenje - ne, ni bil problem v šifri, količini izdelkov, problem je bil v v tipu, ki je navkljub 20 meterski vrsti razvrščal svoj nakup pri blagajni po nekem sistemu, ne pa direktno iz vozička v kartone in torbe, kot počne Mamamia.
Ko se končno tip odlepi od blagajne, stopim na prste, malo iz vrste, da si pogledam čudo picajzlasto in skoraj padem v nezavest. Veste , kdo je bil ? Mož moje najboljše prijateljice, ki je tudi moj zelo dober prijatelj. ![]()
Kar mu je šlo, je slišal nekaj dni kasneje. Mi je pa jasno, zakaj ima prijateljica zanj pripravljen samo listek z nakupi in NIKOLI ne gre z njim . Pravi, da tega preprosto ne zdrži !
Pa sem mislila, da pretirava v opisu !
Meni se zdi šlatanje mojih, že plačanih izdelkov, skoraj skrunitev. Zmečem v "vojzek" in samostojno zložim v vrečke in torbe. In sem nepopisno ponosna, da ne kupujem nosilk.
Frina
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Princeske

Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom