Curry riž s tofujem
Danes sem se mimogrede ustavila v MB Lidlu. Šla sem, ker moj v Nemčiji in Avstriji skozi hodi kupovat tja. Gužva je bila neznosna. Šla sem kupit kruh in francoske rogljiče za pogret, na koncu sem vzela le šopek mladega čebulčka. Kruh ni izgledal bogve kaj, rogljički pa tudi ne.
Glede na to, da smo en dan pred otvoritvijo Lidla dobivali antipropagandne poste o izkoriščanju trgovk ipd., se mi to v tej trgovini sploh ni zdelo. Trgovke so izgledale sproščeno in sem jih videla tudi klepetati med seboj, na blagajni pa ni nobena delala z brzino 40 art/min, ampak čisto na easy, da si lahko komot zložil kupljeno v voziček, plačal, zaprl denarnico in odšel. Se mi res zdi, da v Hoferju dosti bolj garajo.
Nasploh se mi Lidl zdi prevelik in ni po mojem okusu, čeprav naj bi bil podoben Hoferju, kamor grem zelo rada.
AnjaVčeraj sem bila v Lidlu. Nič posebnega, se mi zdi da so cene višje kot v Hoferju.
Marjana
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Curry riž s tofujem

Mandljevi piškoti