Špageti karbonara
Mene ne bo pregledal noben varnostnik, kaj šele prodajalka. Bom kričala na vse grlo, ker osebno preiskavo lahko naredijo le pollicisti. Če ima uniformo, še ni policist.
Na koncu so pa vse varnostne oznake namenjene falotom, mar ne ?
Samo še namig. Napis: Blaga, kupljenega v akciji ne zamenjujemo. Tudi kupec blaga v akciji ima pravico do reklamacije, tudi do vračila denarja. In ko kakšno prodajalko poprašam, kako si drznejo napisti kaj takega, povejo, da so to naročili iz uprave.
Prijateljica, ki kupuje v Avtriji, je uspela blago, kupljeno v Celovcu, zamenjati v Velikovcu, v isti trgovini, da ne omenim, da so ji vzeli nazaj že skrajšane kavbojke, ki niso bile ravno odrezane in ji pri nakupu dali 10% popust.Tudi v Billi, kjer je morala čakati, ker popust za an izdelek še ni bil v računalniku, so se ji za neprijetnost odkupili z breplačno steklenico Carolainsa.
Čakam, da naši trgovci upoštevajo tudi uzance in dobijo prednost pri konkurenci. Dokler pa z blagoslovom države ustvarjajo konkurenčnost s slabo plačanim delom prodajalk, neplačanimi nadurami in ošlateovanju sumljivih kupcev, si pa zaslužijo, da se zapre kaka trgovina. Zaradi boljše ponudbe drugje. !
Frina
Mni je enkrat vleclercu varnostnik na vratih rekel, da ne smem v trgovino z nahrbtnikom. Imela pa sem tisti nahrbtniček za čez eno ramo namesto torbice. Bila sem v 8 mesecu 1 nosečnosti z otečenimi nogami, živčna, ker sem imela že pol kufer trebuha in sem morala "nujno" še po nekaj stvari za dojenčka. In potem me še tale model na vratih "sekira". saj kaj dosti mi ni bilo treba govorit, misli, da je bil moj "ubijalski" pogled dovolj, da ga je minila želja, da bi še kda sekiral kakšno nosečnico. Sem bila pa take volje od šoka, da mi reče, da ne smem z ruzakom not, da bi po moje, če bi še kakšno izustil dobil s tisto rorbo po glavi. ![]()
![]()
![]()
Enkrat pa mi je prodajalka v Šparu na blagajni rekla naj pokažem kaj imam v ruzaku
, pa sem imela enako torbo pa tudi semm bila noseča samo to je bilo malo prej pa še ni bilo tako očitno. Jaz pa sem rekla " Ja sevedaaaaaaaa ni problemaaaaaaaaa". Pa sem začela ven zlagat šminke (seveda vsako posebaj), pa denarnico, pa ključe in jo je tudi vse minilo. Ko pa je zagledala še moj trebuh pa je bila rdeča kot kuhan rak in se začela opravičevati. Pa še gužva se ji je naredila na blagajni, ker sem jaz vse lepo v slow motion počaaaaaaaaaaaaasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pospravljala nazaj. ![]()
![]()
Veri policaji so pa tudi mene radi ustavljali in še meni totalni antialkoholičarki dajejo za pihat
in so se mi tko zamerili, da policajev videt nisem mogla.
In pol se poročim z enim. ![]()
![]()
![]()
Aja tema je Lidl jaz pa nakladam. Moja starša sta šla v Lidl pa nista kupila nič, sta rekla, da ni bilo bog ve kaj pametnega, pa, da so cene višje kot v Hoferju.
Mene pa so v Sparu obdolžili tatvine, ne vem, kje so me našli. Imam tudi tako faco kot Veri. Se mi je pa tako čudno zdelo, ko je en ful smotan tip cel cajt za mano lazil po trgovini, pa še pozno je bilo in sem se kar malce ustrašila, da bo šel še iz trgovine za mano. Sem jo hotela po hitrem postopku odkuriti ven. Na blagajni pa je pristopil varnostnik in me poklical v svoje prostore. No, zadeva je bila taka, da se mi je moral hišni detektiv opravičiti (halo, to, da sem se od sramu v tla vdrla, kot da se ni zgodilo), od plače so mu odšteli določen znesek, varnostnik pa se mi je tudi klanjal do tal.
Naslednji dve leti me v Sparu niso več videli.
v Leclercu so me pa tudi že ustavili z nahrbtnikom, pa sem lepo povedala varnostniku, da ga komot pustim pri vhodu, samo potem naj pa on hodi za mano po trgovini in nosi ključe, denarnico, telefon, avtoradio... Me je spustil skozi. In to ne samo enkrat.
Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti karbonara

Jagodni cmoki z makovim sladoledom