Mehiške taco košarice
Ojla, jaz pa sem odkrila še boljšo stvar za pranje perila. To je magična kroglica. Jo kdo pozna ali že uporablja.?
Jaz sem jo kupila po akcijski ceni in vam povem, res je fantastična. Praška porabiš samo 10-20% od prejšnje količine, mehčalca skoraj nič ali pa kdo želi samo 1 jedilno žlico na cel stroj perila. Perilo je lepo oprano, mehko, manj zmečkano in dišeče. Res nekaj neverjetnega, kako ta kroglica opere. Se pa uporablja za vse vrste perila, tudi kuhanje. Po pranju jo shraniš v prelni stroj, kjer počaka do naslednjega pranja. Zdrži pa več kot 1000 pranj. Madona, pa to je več kot 3 leta, če vsak dan operem 1 stroj perila. Na ta način se privarčuje pri prašku in mehčalcu, je vedno pri roki, ker ne more zmanjkati, pa še lepo opere.
KyaraPri nas so jo imeli v sončnici po 60€, jaz pa sem jo dobila od prijateljice po 48€. Ne vem, kje jo je kupila, bom povprašala.
KyaraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mehiške taco košarice

Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči