Domači prijatelj z orehi in čokolado
| Petra 1 je napisal/a: |
| goga...a si kdaj trenirala odbojko??? na viču???....vem, da je izven teme , ampak??? Petra 1 |
Ja Nasha - pa naj stane kolikor hoče![]()
A res nihče ne vkalkulira časa, ki ga porabi za letanje od trgovine do trgovine za akcijskimi izdelki in če to opravlja z avtom, je prihranek res velik ... halooo
Nasha pa s tem ne mislim nate, niti na nikogar izmed vas konkretno, ampak včasih se mi zdi vse skupaj že malce noro...moja svakinja je nekaj časa tudi zbirala menda čisto vse informacije o raznoraznih akcijah in po par mesecih se ji je posvetilo, da povsod nabavi še marsikaj drugega in je s tem nehala - hvala bogu.
Vsekakor je prav, da je konkurenca in možnost izbire, ampak kljub vsemu je treba ohranjat trezno glavo in se v nakupe podajat premišljeno.
Pa s tem ne mislim, da jaz pa ne kupim nobene neumnosti, za katero potem doma ugotovim, da je pravzaprav sploh ne potrebujem, sem se pa disciplinirala do te mere, da se to ne dogaja in dogaja in dogaja...
Mirno in lepo noč vsem skupaj
Preden sem bolj ali manj pristala pri najboljšem sosedu, sem zasledovala javne raziskave, v katerih trgovinah so cene najnižje. Preverjala sem tudi sama in na koncu ugotovila, da je tedenski komplet vseh potrebnih živil in ostalega potrošnega materiala približno enak pri vseh treh največjih ponudnikih (Tuša nisem preverjala, mi nekako ne sede), če seveda pri najboljšem sosedu upoštevam hipermarkete, kajti v njihovih manjših trgovinah so nekatere stvari občutno dražje. Večje razlike v ceni so pa pri posamičnih artiklih, ampak samo zaradi gajbe pira ne bom naredila dodatnih 20 km.
Nakup si močno pocenim s koriščenjem akcijskih cen, s preverjanjem cen na kg oz. liter med posameznimi pakiranji, ( koliko vas je opazilo, kako se spreminjajo cene mleka Ljubljanskih mlekarn pri najboljšem sosedu - enkrat je najcenejši tisti z 1,6 maščobe, drugič pa z 3,5 maščobe v embalaži z navojnim pokrovčkom!!?? ) z nakupovanjem večine robe ob torkih, ko lahko koristim popust, z nabiranjem pik, ki mi ob koncu obdobja prinesejo še dodaten popust. Seveda pa grem, če me pot vodi mimo drugih centrov, občasno z veseljem tudi tja v nabavo, že zaradi primerjave. Joj, pa da ne boste mislili, da hočem delati reklamo - hočem reči le, da se letanje od ene do druge trgovine kaj dosti ne splača, razen če vam je to v zadovoljstvo in veselje. To pa tudi nekaj velja.
CilaA res nihče ne vkalkulira časa, ki ga porabi za letanje od trgovine do trgovine za akcijskimi izdelki in če to opravlja z avtom, je prihranek res velik ... halooo
Nasha pa s tem ne mislim nate, niti na nikogar izmed vas konkretno, ampak včasih se mi zdi vse skupaj že malce noro...moja svakinja je nekaj časa tudi zbirala menda čisto vse informacije o raznoraznih akcijah in po par mesecih se ji je posvetilo, da povsod nabavi še marsikaj drugega in je s tem nehala - hvala bogu. Razen če niso vse trgovine razporejene na dobri 1500 m, tako kot pri nas! Lep dan! K
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Domači prijatelj z orehi in čokolado

Bujta repa