Pure svedri s paradižnikom in baziliko
Tole podjetje, Cover pa ima čudno usodo.Ko sem kupovala stroj, overlok ,je tu bilo podjetje Cik-cak. Jaz bi že bila previdna.
Imam 5 nitni overlok Elna. Nikoli ne uporabljam verižnega šiva- ko hkrati sešiješ in obentlaš rob, tega roba ne moreš razlikati in potem je to videti grdo. Vsaj meni. Dovolj je 4 nitni, tudi meni, ki šivam že od leta 1973, vendar nisem poklicno usposobljena.
Pa ne nasest kakim priključkom in dodatnim tačkam. Jaz sem in nisem nikoli uporabila -------
dragih dodatkov.
Uporabljam edino ščitnik za iglo,da varujem oči.
Z Elno sem zelo zadovoljna, prodaja pa jo podjetje Lango, v Ljubljani in Celju, svetovalec pride domov, sem pa zadovoljna tudi s servisom, ki je tudi v Ljubljani.
Pri nakupu bodite pozorni, kje se nabavijo igle. Elna ima klasične igle za stroj in to se mi zdi dobro.
Nameravam pa kupiti od Elne navadni stroj, ki zmore debelo plast džinsa, tri vrste gumbnic , mislim pa, da tudi kak monogram.
Navadni stroj pa že ima, to je tudi res.
Dobim pa junija nečakinjo, in sem zelo vesela, toliko ostankov blaga imam, ki bo končno šlo v promet.
Frina
Sporočilo je spremenil(a) frina dne 29. mar 2007 18:37:08Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pure svedri s paradižnikom in baziliko

Pečen riž z zelenjavo