Lijana, jaz sem razumela, da si nohte lakirajo pri Ežoju ![]()
Ežoj, kar se pa tvoje slave tiče.. imam občutek, da šele boš slaven. Slavnejši od tistega, ki se ga kao sramujemo v Sloveniji (malo za šalo malo zares KVAK
)
Lijana, jaz sem razumela, da si nohte lakirajo pri Ežoju ![]()
Ežoj, kar se pa tvoje slave tiče.. imam občutek, da šele boš slaven. Slavnejši od tistega, ki se ga kao sramujemo v Sloveniji (malo za šalo malo zares KVAK
)
| Lijana je napisal/a: |
... Se ve, kakšen folk je notri, če bi imeli kaj pametnega za počet, se ne bi za par evrov razkazovali in dajali v zobe celi Sloveniji. Ker pozitivne publicete po mojem ne bo nihče deležen. Lijana |
---se ve, kakšen folk to gleda in če bi igralci imeli kaj bolj pametnega za počet, velja to tudi za gledalce
. Pa smo spet pri večnem vprašanju o okusih...![]()
lp
mzm
| mišzmoke je napisal/a: |
---se ve, kakšen folk to gleda in če bi igralci imeli kaj bolj pametnega za počet, velja to tudi za gledalce lp
mzm |
Ma gledajo le oni s z nadpovprečnim IQ, oni ki tega ne razumejo, mislijo, da oni imajo nadpovprečen IQ.![]()
ežoj
Ežoj ni slaven, Ežoj je pomemben ! Njegove mačke pa gledajo BB z enim pomembnim !
F r i n aMe prav zanima, kakšen lak uporablja ežoj. Kovinsko sivega, modrega, črnega. Kako dolgo ti zdrži, če na roke pomivaš posodo?
BB je pa zakon. Amen. ![]()
![]()
Po moje uporablja takega, da se ujema z gatami ![]()
BB ne gledam.
To, tulka! ![]()
![]()
![]()
Mislim, da bi bila kožna barva taprava, ker bi se podala k njegovemu najboljšemu modelu tega oblačila.![]()
Evo, ežoj....to je še hujš kot mehiške in španske limonade, toliko joka, kot ga je ponudila ena razvajena deklina, ne najdeš nikjer.
rrrKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci

Hot dog v listnatem testu