Bioresonanca???

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15820

8. maj 2011 11:48

proxima, kot že n-krat, , mamamia

mamamia

Nasja  

član od: 10.6.2003

sporočila: 815

8. maj 2011 14:26

proxima je napisal/a:
...Celica je skrajno zapletena struktura, Alberts' Molecular Biology of the Cell, torej učbenik, iz katerega sem se učila za glavni izpit v prvem letniku magisterija, ima 1600 strani; ne vem, kako da se nihče ne spomni, kako enostavno bi šele bilo po tem zgledu s pomočjo tv-resonance popravljati crknjene televizorje ali s pomočjo avtoresonance zaletene avtomobile, oboji so namreč za kar nekaj velikostnih razredov manj komplicirano narejeni...

lp, proxima

Tole je daleč najboljši argument kar sem jih kadarkoli slišala...

(še vedno nam manjka tisti smeško, ki se valja po tleh od smeha...)

 

Sicer pa poznam kar nekaj tistih (odraslih) ljudi, ki jim je bioresonanca (delno!) pomagala. In praktično pri vseh so ugotovili zelo podobno: da so "alergični" na belo moko, sladkor, jajca,čokolado itd. in da jih prerašča "kandida". Potem so jim lepo zagrozili, da se morajo natančno držati navodil (in alternativce se seveda mora poslušat brez debatiranja, ne tako kot uradne zdravnike, katerih diagnoza je vedno lahko predmet dvoma in drugega mnenja). Predpisali so jim strogo dieto brez sladkorja, moke, ... ... ... ... , pa dosti tekočin, dosti gibanja itd itd. Seveda se je zdravje ob tako temeljito zdravem načinu življenja vsaj malo popravilo. Pa še alergije imajo lepo lastnost, da s časom lahko izzvenijo ali se vsaj prehodno izboljšajo, tako da je bil "uspeh" zdravljenja zagotovljen.

Po mojem torej lahko prihraniš denar za bioresonanco in po svoji zdravi pameti še naprej skrbiš za zdravo življenje.

Sicer se pa sprašujem, ali ste že izkoristili vse možnosti uradne medicine:

Vilma je napisal/a:
... še drugačno zdravljenje alergije (verjetno na cvetni prah) kot medicinsko....Vilma

Zakaj verjetno na cvetni prah? Saj je menda bil na kakšnem testiranju, najbrž so zdravniki povedali vsaj to, na kaj je alergičen.

Potem pa seveda, če je bolezen "zadosti huda", obstajajo kar uspešne metode desenzibilizacije oz. specifične imunoterapije, ko prejema kapljice ali tbl. alergena pod jezik. V okviru uradne medicine oz. alergologije, ne homeopatije, da ne bo nesporazuma...



 

Sporočilo je spremenil(a) Nasja dne 08. 2011 17:21

neznan uporabnik

8. maj 2011 14:42

In kaj sploh beseda resonanca pomeni?

Sem brskala po guglu in sem naletela na neke grafe...frekvence...popolnoma nič mi ni jasno kaj to sploh je, bioresonanca?

japaja

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

8. maj 2011 15:34

Bioresonanca pomeni, da, ko prideš v naravo, se tvoje dobro razpoloženje tako grozotno okrepi, da se nivo dobre volje dvigne v neslutene višine. To pa je že kar dobro.

lp



cervus

Sporočilo je spremenil(a) elaphus dne 08. 2011 15:35

neznan uporabnik

8. maj 2011 15:49

Aha! Hvala za razlago, zdej pa vem

Sem do zdaj mislila (viš, viš, mislt se prav nč vedet..), da me v naravi dviguje konsonanca..

japaja

Vilma  

član od: 30.8.2004

sporočila: 560

8. maj 2011 17:26

Proxima potiho sem najbolj pričakovala tvoj odgovor. In ga dobila direktno "šakom u čelo". Hvala.

Nisem preverjala ne kaj je bioresonanca, ne da se to izvaja z aparatom, ki sveti, piska in žmiga. Enostavno so mi to priporočili prijatelji, znanci, kolegi, ki imajo za sabo izkušnjo z bioresonanco. Skratka z vseh strani sem bombardirana, da je to najboljša aletrnativna metoda zdravljenja alergij. In če to priporočeno bioresonanco izvaja dr. medicine zame ni bilo potrebe po preverjanju v detajle. Ker zaupam ljudem, ki so mi to priporočili in ker je oseba, ki to izvaja zdravnica. To je bilo moje štartno izhodišče. Kar pa seveda ne velja za mojega moža, ki je preverjal bioresonanco na drugačen način.

Mislim, da si je moja leva hemisfera popolnoma opomogla od plenic, zato ni potrebe, da bi še naprej vodila bitke na to temo. Prebrani linki Proxime zadostujejo.

Nasja, sine še ni bil na testiranju, vendar se otečene oči pojavijo vedno po daljšem bivanju v naravi. Trenutno jemlje sirup Claritine in kapljice Opatanol, za sabo ima tudi 10 dnevno kuro z anitibiotičnim mazilom Tobrex. Jutri ga peljem k njegovi zdravnici, ker mu iz otečenih vek in oči ponovno teče rumen gnoj.

Hvala tudi za odgovore, želim vam lep večer.

 

Vilma

Nasja  

član od: 10.6.2003

sporočila: 815

8. maj 2011 18:38

Vilma je napisal/a:

... sine še ni bil na testiranju, vendar se otečene oči pojavijo vedno po daljšem bivanju v naravi. Trenutno jemlje sirup Claritine in kapljice Opatanol,...

Vilma

Potem pa najprej na testiranje, da veš, kdaj in čemu se ogibat; potem pa lahko pred bivanjem v naravi vzameta claritine. Če ne bo pomagalo, bo pa morda res kandidat za specifično imunoterapijo s kapljicami, ki dokazano ozdravi nekatere alergije.

Dokler pa ne prideta do testiranja, lahko tudi sama uganeš, kateri cvetni prah mu škodi, če spremljaš podatke na http://www.ivz.si/

Za splošen dvig odpornosti pa itak največ narediš z zdravo prehrano in to bo bolje naložen denar kot pa bioresonanca. 

Nasja

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

10. maj 2011 10:37

Tisto zgodbo, ki je pripoveduje Žižek, kot je omenila proxima na peti strani je zapisal Werner Heisenberg  ( en nemški kuhar ):

v knjigi :

( v slovenščini, Mohorjeva družba 1977 ). Zgodbo je povedal Niels Bohr ( en danski kuhar ), Dirac je Paul ( en angleški kuhar, Wolfgang  je Pauli in je nemški kuhar. Avtor knjige in omenjena družba kuharjev ( s še nekaterimi ) so skupaj zakuhali čorbo, ki se ji reče " kvantna mehanika ".

Kako pa kaj kaže bioresonanci?

 

ežoj

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

10. maj 2011 17:14

Po tvojih navedbah teh kuharjev ji bo zakuhalo .

lp

cervus

tiamarolt  

član od: 21.5.2012

sporočila: 1

21. maj 2012 11:47

pozdravljeni

zasledila sem temo o bioresonanci, sama sem bila pri Dr. Romanoviču na Vrhniki, ker preživljam zelo hude kronične bolečine v levem gležnju in hrbtenici, zdaj bo že dve leti, uradna medicina ne ve kaj mi je, saj so vsi izvidi negativni, sama pa še hoditi ne morem, po dobrih informacijah kako je dober sem seveda šla, in seveda mi je našel polno infekcij in med njimi zelo napredovano boreliozo, vse lepo in prav če se mi ne bi po zadnji terapiji stanje tako poslabšalo, v spodnjem delu hrbta, ker ponavadi jamram zarad bolečin, so se mi po zadnji ko smo delali terapijo borelie zelo zelo poslabšalo, šla sem nazaj, kjer sem dobila odgovor, da ne ve kaj bi bilo lahko narobe in da zgleda da ta terapija ni za moje telo, saj mi je bilo zmeraj po njej zelo slabo.

 

čisto informativno, izvidi borelie so bili 2x negativni, pr njem je bilo pa vse poškodovano, ne vem , kdo ima prav?

 

Kaj vi mislite o tem? Če imate kakšne podobne izkušnje, mi jih lahko zaupate?,,

 

lep dan

tiamarolt

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti