Potrebujem pomoč nujno!!!!!!
| ADRIJANAM je napisal/a: |
| V službi se nam je edigs zelo strdil, zato smo naročili neko tekočino (ne vem kako točno se ji reče je pa v enaki embalaži kot edigs, samo da ima rdeč pokrovček) no in ta tekočina spravi edigs z oblačil. Vem iz lastnih izkušenj, saj se mi je cel edigs zlil po hlačah. Ker bi bile samo še za vreči sem rekla, da nimam kaj izgubiti in sem probala s to tekočino, šlo je stran. Tako da je za poskusiti. Če bom jutri v službi še našla to stvar bom pogledala kako se temu reče in vam sporočim. ADRIJANAM |
Mogoče si mislila razredčilo za edigs?
http://www.extra-lux.si/index.php?t=nologin&am
Z rdečo nalepko.
Hvala za pojasnilo,
sedaj sem se spomnil, da so to reč uporabljale " tipkarice " ali " strojepiske " ( a ta poklic še obstaja ? ), za korekcijo napak natipkanih z unim starim, mehanskim strojem za tipkanje ( verjamem, da je en kup mlajših, ki sploh ne vejo o čem govorim, sedaj v svetu računalnikov in tiskalnikov je vse drugače ).
ežojSprobala sem že vse to kar ste svetovale, a nazadnje je obeka romala v smeti še z večjim in bolj razmazanim madežem. Verjetno je odvisno tudi od materiala oblačila.
![]()
Edigs se na tkanini posuši - morda daš blago na radiator in potem previdno (z nohtom) ali pa pilico ali pa z enim takšnim predmetom malo po malo krackaš zadevo dol.
Lepilo na prtu?
Daj čez krpo in pojdi preko z likalnikom.
tittaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Burito palačinke z lososom

Kakijeva nevesta