15. mar 2007 14:31
Jaz sem kupila grelnik vode, čeprav imam mal bojler, ki je vedno vključen in zelo hitro segreje vodo. Sem se morala prepričat, če res tako fajn hitro zavre vodo, da sem ga potem lahko kupila še tašči! Pa aparat za kavo bi mela, čeprav jo skuham 1 - 2 x na teden, če kdo pride (sem edini kavopivec v hiši)! Ej, vse te igračke so tako fine in fajn, samo jaz si takoj dopovem, da v 3 metrski kuhinji je že itak vsega preveč, pa še take sorte sem, da mi ni lepo, če je čisto cel pult razvlečen. V glavnem, ko imam skomine, se vedno vprašam, ali to res rabim, kolikokrat mi bo prav prišlo in ali se lahko znajdem po svoje. Pa kaj, ko je tak fajn občutek, da si ženska nekaj kupi za svojo dušo:: Moj mož ima polno garažo, pa še vedno najde kak šraufenciger ali pa sveder, ki ga točno takega nujno potrebuje. Taščo mojo so tudi za marsikaj reklame že nasrale, ma pol špajze imenitnega klumpa. Pa tak rada pokaže, kaj je kupila. Pa komaj čakamo, da bo v katalogih kaka nova, nadvse uporabna inovacija. Lp PISTACIJA