Jagodni cmoki z makovim sladoledom
Prav zanimivo, kako različne potrebe imamo. Od konca lanskega leta, ko smo nabavili kruhomat, ne vem, če smo 5x kupili kruh. Pri nas "laufa" skoraj vsak dan, se zgodi, da 2x. Swarowski, a si že poizkusila s hoferjevo moko?
LP
Najbol trapast nakup je bil sobno kolo. Ene par dni je bila okoli njega gužva, pol pa več nič. No dokler ga nisem prodal drugi žrtvi (za kaj ga imajo oni pri hiši, pojma nimam) smo imeli vsaj bol nobl obešalnik v dnevni sobi za odlaganje trenirk in drugega capja, ki sem ga ni ljubilo takoj odnesti v pralnico.
Pa še en nakup, ki ni bil za dolgo. Kupil sem nekaj različnih klobas, nekaj sira, dva hlebca kruha, par čebul in par paradižnikov in platojček pira. Popoldne smo imeli potem žur in vse požl. Pa ni od nakupa ostalo nič koristnega za naslednji dan.
Matjaž| matjaž je napisal/a: |
| Pa še en nakup, ki ni bil za dolgo. Kupil sem nekaj različnih klobas, nekaj sira, dva hlebca kruha, par čebul in par paradižnikov in platojček pira. Popoldne smo imeli potem žur in vse požl. Pa ni od nakupa ostalo nič koristnega za naslednji dan.
Matjaž |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jagodni cmoki z makovim sladoledom

Slivove rožice