16. mar 2007 8:45
Na pa še moje: jaz sem čisto nora na te "stroje" in po imam skoraj vse. Mož že nori, kakšno stanovanje bi jaz potrebovala za spraviti vse moje stvari

. V bistvu kar vse uporabljam, mislim, da ga ni strojčka, ki ga ne bi uporabljala. Najmanj uporabljam sušilnik za sadje in zelenjavo (dehidrator), pa kontaktni žar, ker mi vse pošprica. Zelo pa uporabljam multipraktik, mikro, salamoreznico, fritezo, kruhomat, pa še kaj. Kavomata nimam, ker kave ne pijem. Pa aparat za pripravo sladoleda gre pri nas zelo v promet, vendar je že tako obdelan, da bom morala v kratkem misliti na novega. Imam pa v vidiku za nakup MUM. Tiste ki ga imate, kako se obnese??
Glede fitness naprav pa je, vsaj pri nas, neuporabna masažna kad za noge, sobno kolo pa skozi šiba (imam otroke, ki so začeli gledati na postavo), sedaj pa sem si naročila še orbitrek, pa še nekaj naprav za fitnes in upam, da še letos pridejo do mene (dolgi nabavni roki) in upam tudi , da ne samo za nabirat prah. Pa saj naprave delujejo, če jih rabiš

, če ne samo cunj zlagaš gor.
Pa lep pozdrav vsem
Winnie
Sporočilo je spremenil(a) Winnie dne 16. mar 2007 08:46:13