French toast s sadjem
Jože, kot sem rekla. Prvič delala baklave, s tvojim listom pred sabo, sprintanim, da so bile gor še slikce. (sem ja mal blond...), pa mi je bilo grozno všeč, da sem imela cel postopek pred sabo. Sem še možu pokazala: Poglej, kako je Jože tole dobr naredil, še slikce so, da je ja vse jasno...
No, ne vem, koliko plasti mi je prišlo. Ker sem pač delala, dokler nisem zapolnila pekača. Porabila sem res skoraj pol kilce orehov. Narezala na kvadratke, spekla, zalila s sirupom. Glede na to, da sem vedno mislila, da so baklave cela stvar za naredit, je res enostavno. Jaz jih tako ali tako nem maram preveč, (ampak jutri imam žur, ker mi stoji streha na novi hiši...). Baklava bo za mojo mami, da jo ma presenetim. Torej pošljem še poročilo, kaj porečejo moji gostje...
lidkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

French toast s sadjem

Barilla Casarecce iz čičerike z lahko kaponato