| ksenjako je napisal/a: |
| mene pa zanima če je že bil kdo v neumu-ali se bolj splača najeti apartma in tam hoditi ven jest(ker je kao poceni |

Ržen sendvič s kajžarsko klobaso
| ksenjako je napisal/a: |
| mene pa zanima če je že bil kdo v neumu-ali se bolj splača najeti apartma in tam hoditi ven jest(ker je kao poceni |
Gajac je res blizu Zrća, samo še vedno rabiš kar kakšnih 15 minut pešačenja, da prideš do plaže.
Poleg tega je Gajac betonska džungla. Če boste imeli klimo, potem še gre, sicer raje ne. Sicer pa okoli Gajca ni nobene zares dobre plaže, izvzemši Zrće. Samo jaz tja ne bi šla z malimi otroki.
Je bolje, da se potem odpravite v Povljano, če že greste na Pag. Tam je peščena plaža, primerna za otroke.
SonjaTistim, ki radi greste nekoliko nižje ob obali, priporočam kamp Rudine (10km pred Dubrovnikom). S fantom sva bila tam predlani in sva bila fascinirana.
Tule je ocena, kjer piše pravzaprav vse.
http://caravaning.zanimiv.net/kampi/kampi.htm
Vedno imajo toplo vodo, sence je, poleg tega je pa na WCjih stalno ena čistilka in takoj vse sproti počisti. Resnično dobro.
Pa še njihova internetna stran:
http://www.duprimorje.hr/akrudine.html Sonja" breda ", malo za ogled Loparija.
prodnate, skalnate in betonske plaže.

Naselje počitniških hišic s stanovanji in garsonjerami. Garsonjere imajo 4 ležišča, hišice pa 4+1 ležišče. V vseh enotah je opremljena kuhinja, tuš, WC ter terasa ali atrij. Naselje je ob morju; recepcija, trgovina, gostinski obrati. Trajekt vozi na relacijah: Brestova - Porozina in Valbiska (Krk) - Merag.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ržen sendvič s kajžarsko klobaso

Azijska solata s kozicami