Svaljki v curry omaki z ohrovtom
| breda je napisal/a: |
| Živjo, mi smo pa dobili ponudbo za Lošinj in sicer NErezine in Lopari, ter za Pag, naselje Gajac. Ali kdo kaj pozna? Gajac vem da je blizu Zrča in Novalje Lošinja pa ne poznam čisto nič. Aja-dva majhna otroka imamo. Hvala. |
tutifrutti,
za kolesarjenje je najboljša seveda Istra. Tudi midva z možem sva navdušena kolesarja, letos pa bo itak superca, ker mi je za rojstni dan kupil specialko. Zdaj, ko imava tamalo, imava posebno prikolico, ki jo zahaklava na kolo in se vozimo vsi trije!!!
Mi se stacioniramo v Premanturi, ki nam je pri srcu tudi zaradi bližine rta Kamenjaka. Potem se vozimo v Medulin, Pulo, Fažano, tudi do Rovinja in še dlje. Ceste so v Istri za kolo res nekaj posebnega, saj kolo kar leti samo od sebe.
Na morju nama zaradi vročine odgovarjajo bolj ravninske ceste, sicer pa sva po duši hribolazca: najini so vsi gorski vzponi od Vršiča do Mangrta, in seveda za kolo rajsko bližnje Pohorje.
Anja
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Svaljki v curry omaki z ohrovtom

Jagodni semifreddo