| majamarko je napisal/a: |
| A mi lahko prosim kdo svetuje na kateri grški otok dopustovat, ne bi šla na krf in kreto, ostalo karkoli. Aja pa glede letalskega prevoznika - kateri je najcenejši, namreč bi šla na slepo in si sama dol poiskala App ter najela Rent a car za 7 dni, 7 dni pa uživala na dopustovanju... Hvala! lep dan, m |
Kam letos na morje? :)
| AK je napisal/a: |
| A je bil mogoče že kdo v Črni gori v turističnem naselju Rafailović. Sončkov klub ima zelo ugodno ponudbo za aktivne počitnice in me zanima če je bil že kdo tam. Lep pozdrav! AK |
Jaz sem bila predlani.
Ognjič
Če odštejem gnečo, je bilo vse super. Hotel Panorama je lani dobil še eno zvezdico in je sedaj menda Quenn of Montenegro, ali nekaj takega, hrana odlična, osebje PRIJAZNO in še enkrat PRIJAZNO, čisto, hrana odlična, vsi hoteli imajo varovan parking, na plaži nobenih smeti (jih tudi ponoči pobirajo), morje toooplooo, ladjice vozijo na Sv. Štefan nekajkrat dnevno, bila sem v Albaniji na izletu (izredno zanimivo doživetje!), do Budve vozi mini vlakec vsako uro (je pa to tudi zelo lep sprehod lahko), zabave ogromno, stojnic tudi...Skratka, meni je bilo vse, razen nepopisne gneče, všeč.
Če bi lahko šla na dopust izven glavne sezone, bi se tja zagotovo še vrnila, v špici sezone pa ne.
Relax je imel to ponudbo.
Ognjič| Bogomira je napisal/a: |
| Mi pa gremo letos v Sv.Filip i Jakov .Nevem kakšno je tam.Pustimo se presenetiti. LP Bogomira Bogomira |
Mi pa tako kot vsako leto na otok Rab mesto Lopar, kjer kampiramo.
Brez Raba ni dopusta, Vsaj zame.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.