Polpetki iz melancan
Buča
Mi gremo največkrat preko avstrijske agencije, ker je odhod iz Graza in nam je bližje kot Ljubljana, rezerviramo pa preko Sončeka. Moja starša pa sta bila lani preko Globtourja je bilo prav tako super in imela sta slovenskega predstavnika. Mi se navadno poslužujemo last minute variant, ki so cenovno bolj ugodne, ampak nimamo problemov z dopusti in nam je vseeno 1 teden sem ali tja. Potrebno je paziti še pri kategorijah tam 4* je pri nas 3*. Cena je odvisna od termina, lege hotela,...
Rebeka
Jaz sem vsako leto na Pagu. V Povljani. Ker je moja mama po rodu iz tam. Pa se mi zdi odlična. Ker ima 2 plaži - ena s kamenčki, druga popolnoma peščena (odlična za otroke), veliko sence.
Trgovin je kar nekaj, tako da lačni ne boste, časopis se dobi (Delo, Večer, Slovenske Novice in še nekaj revij). Zabava je edina točka, ki je bolj tak. Se pa ni težko odpeljati do Paga, ki je oddaljen 12km.
Povljana je prostor za družine z malimi otroki, ker je zelo mirna in ni pretirano nabasana s turisti.
http://www.povljana.hr/ Sonja
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polpetki iz melancan

Poletni svaljki z dimljenim lososom