Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda
| ati zlati je napisal/a: |
| Bezmar,okolica paškega mostu je zelo vetrovna,kar v vročih letih ni tako slabo,če je pa poletje kilavo,pa je zelo moteče,ker se voda ne zagreje.V primeru,da te bo doletela prava Paška burja,pa dopusta ne boš hitro pozabila.Lep pogled se ti bo odpiral na zaliv in pogosto se delfini priklatijo tja,če pa imaš še čolniček pa bo še bolje(so lepi zalivčki v bljižini). ati zlati |
Buča!
Nikjer še nisem bila tako zadovoljna z dopustom kot v Turčiji!!! In koga poznam in je bil tam je bil ravno tako navdušen. Vseeno v kateri kraj je šel. Res je da moraš barantati, še zdaleč ne tako kot v Tuniziji in tudi tako vsiljivi niso. Bila sem zadovoljna z vsem. Midva sva si mesto šla ogledat kat sama - avtobus ustaviš kar na cesti, plačaš zelo malo in stopiš ven kjer se ti zdi. Res zanimivo doživetje.
Moja starša veliko potujeta, navadno se ne vračata na isti kraj - državo, v Turčiji sta bila 4x - sem povedala vse?
Če te kaj zanima samo vprašaj!
Rebeka
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda

Mehiške taco košarice