| Peugeot je napisal/a: |
| Nič ne bom rekel,bom nardil tko kot zmeraj.Umaknil se bom spet v ozadje v upanju da .........
|

Fini mini Bamboloni
| Peugeot je napisal/a: |
| Nič ne bom rekel,bom nardil tko kot zmeraj.Umaknil se bom spet v ozadje v upanju da .........
|
| Mali varaš je napisal/a: |
| ........................................................................................................ ..........................................................................................................jo kar vidim: v črni latex oblečeno s puno fršlusov gori, pa z bičem v roki. Jaz pa z lisicami na posteljo priklejen, pa hajd po mojem hrbti. Take bi morale v cirkusi leve trenirati, ................................................................................ ......................................................................................................................................... Mali varaš |
Ej tumpika, pa ne da te je tale pogruntal, jaz se ravno ogrel , tuhtam tumpika gre še štirikrat na morje ( računam, enkrat gre zdajle januarja, da se spočije od silvestra, enkrat marca, da se prepriča, da pomlad res prihaja, enkrat maja, da pomlad tudi zaužije, pa še enkrat poleti ) in že jaz pripravim slovesni sprejem v SPIZ-ov podmladek, kot bi ona rekla v eni drugi temi. ( pa avto ima, pa stanovanje, pa gobe nabira, pa.......... ), tako, pošteno priznam sem se ustrašil ( črni latex pa feršlusi, sploh ne vem zakaj mi to nič ne diši, da biče in lisice niti ne omenjam. Pa če je res tisto za feršluse, mi tudi gobe nekam ne dišijo......Oprosti, bom pa jaz ( tako kot peugeot ): rep med noge.
ežojPrecej zabavno, ja... ![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Fini mini Bamboloni

Debeli špageti s poletno zelenjavo