Bioenergetik

Osnovnega pa nisi povedala, koliko je star ta tvoj sin.

rimljanka

Mogoče bi za nasvet povprašala še homeopata? Samo namig. Če te zanima, sporoči na ZS.

peter
Jaz sem obiskovala Stjepana Šepata in meni je pomagal do ozdravitve, tako da ga toplo priporočam! http://www.svetduhovnosti.org/vodnik/strani/biosepat/biosep Če vpišete v googla njegovo ime in priimek boste dobili kar nekaj zadetkov o njegovih dosežkih. LP, pe3ca Sporočilo je spremenil(a) pe3ca dne 07. 2011 11:13
moj je refleksoterapevt in bioenergetik vse v eni osebi. Odličen!!! Doma je blizu Bleda lojzella
Morda kdo pozna kakega preverjenega bioenergetika iz zg. Savinjske, Šaleške aki Koroške? Najraje kakšnega Domančičevega učenca... Hvala, LP
Tale Stjepan Šepat, ki sem ga omenila malo višje dela tudi v Žalcu. Poskusite se obrniti na njega, ker res dela čudeže s polaganjem rok ;). LP, pe3ca
marjancka je napisal/a:
Sin ima težave z hudim gvobolom, pa me zanima, če kdo pozna kakega bioenergetika ali zdravilca,ki bi mu lahko pomagal.Mogoče ima kdo kake podobne izkušnje...uporabnik marjancka marjancka
Jaz sem imela hude migrene in mi je pomagal bioenergetik, ki deluje v Podčetrtku. Če te zanima, piši na ZS. patty

Pozdravljeni,

ali pozna oz. mi lahko katera svetuje dobrega bioenergetika na obali...to je od pirana do postojne. Imam hude težave z glavobolom, nespečnostjo in sem že več časa pod stresom...

hvala za odgovor...

Bellla

Vsakršne konkretne podatke obvezno na ZS, prosim.

...moderator2...ne razumem???

Bellla

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti