Tajska rdeča curry pasta
V teh dneh sem že hotela odpret novo temo hoby, ker me zanima, s čim se ukvarjate v prostem času, oziroma kaj radi delate. Danes sem čisto slučajno naletela nanjo.
No, pa da še jaz napišem, s čim se rada ukvarjam, kaj rada delam.
Sem bolj kreativna oseba, hkrati pa tudi tehnična. V mladosti sem rada kaj narisala, rada sem pletla, kvačkala. Potem je prišla družina in je bilo ustvarjanja bolj malo. Otroci, mož, zidanje hiše, služba, obveznosti. Zraven še vrtnarjenje, vedno pes pri hiši, najlepše je bilo, ko smo šli cela družina s psom na sprehod. Še vedno sem kaj spletla pa kakšno knjigo prebrala. Potem so moji sinovi malo odrasli in pred petnajstimi leti sem se začela ukvarjati z glino, kar rada delam še danes. Še vedno imamo psa pri hiši (vsakodnevni sprehodi), vedno bolj mi je všeč kuhanje, pečenje (pekla sem rada tudi v mladih letih). Rada delam čisto navadne hišne obveznosti, le da je za vsako določen trenutek in takrat jo z veseljem naredim.
Rada imam morje.
Rada grem na internet in na Kul.Slo.
emilydusmar, ma sigurno je kakšna stvar v tvojem življenju, ki jo imaš rada, nekaj kar rada delaš. Pa saj ni treba, da je to dobesedno hobi, jaz to besedo nerada uporabljam, raje rečem, da mi je neka stvar v veselje, da mi daje zadovoljstvo, pa tudi če je to , ne vem, samo pomivanje posode, likanje, brisanje tal, ali pa hoja, plavanje, kolesarjenje... zbiranje sličic, serviet, razglednic, receptov, kovancev, znamk... milijon drobnih stvari je v našem življenju, ki nam lahko prinašajo posebno veselje.
Povej mi dusmar, kako preživljaš tvoje dneve. Če seveda želiš.
emilydusmar, ja verjamem ti, toda na nek način moraš tudi ti najti pot, po kateri boš prišla ven iz tega položaja, saj ta pot sigurno je. Ne morem točno poznati tvoje situacije, ker te ne poznam, toda sigurno so okrog tebe ljudje, ki so ti pripravljeni pomagati na tej tvoji poti, če boš le napela vse moči in se začela boriti zase.
Vse nas čakajo vsak dan nove preizkušnje, skozi katere moramo in vse so zato, da se iz njih nekaj naučimo.
emilyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tajska rdeča curry pasta

Pirin kruh s semeni