Poke skleda z lososom
Tanya, po mojih izkušnjah so pri m.v. močnejše menstruacije, ni pa rečeno, da pri vsaki. Poizkusit ni greh, pravijo.
LijanaJaz imam mireno kake dva meseca. Vstavitev me je bolela kot sam hudič. Kot bi spet dobila popadke. Po vstavitvi sem krvavela približno en teden, bolečine tudi, sedaj pa moram reči, da je ok, menstruacije nimam, le takrat, ko bi morala biti, čutim bolečine kakšen dan. Čez nekaj dni imam pregled pri gin., pa bomo videli, če je vse uredu.
SašaNo, pa sem dobila svojo mireno!!
Moram priznat, da me je bilo kar strah, pa sploh ni hudo! Zaboli vsega skupaj 3 krat po debelo sekundo, pa tudi sam poseg ni trajal več kot minutko, dve... Sicer sem se potem ene pol urce malo čudno počutila, tako bolj slabotno, ampak to je po moje psiha...![]()
Zdaj je vse skupaj že pozabljeno, le krvavim malo bolj, kot sem prej ob menstruaciji. Pa še to je rekla zdravnica, da se bo kmalu nehalo...
Vesela sem, da je za mano!
In če oklevate zaradi strahu pred namestitvijo, brez panike!!!!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Poke skleda z lososom

Pustne miške