Sam še ena pohvala...jo je pa vedno lepo slišat!
Joj, tudi jaz bi rada pohvalila vse tu gor. Od tistih iz "zakolisja", do tistih, ki ahtivno sodelujete v forumih, z recepti, slikcami....
Od kadar imam pluskota preživim še več časa na kulinariki. Super ženskice ste, no tudi moški ste ok, da ne bo zamer ![]()
Veliko ste me naučili in me še boste. Res zgledate kot velika družina in je lepo videti, da med se sprejmete vse, prijazno in dobrosrčno.
Edino kar pogrešam, je kakšna informacija več o uporabnikih- rojstni datum, mesto v katerem živijo, morda še poklic (ali pa tudi ne). Bolj simpatično bi se mi zdelo. Firbčna sem, baba, kaj čem. No,ja, kot idejo mogoče ![]()
Kakor koli, pohvala gre vsem in samo tako naprej
Vaša zvesta
niagara
Sporočilo je spremenil(a) niagara dne 13. jul 2008 16:11:20majamarko hvala za pojasnila, to na forumih sem sicer že brala.
Za ostalo sem mislila bolj tako,da bi se kliknilo na nick pa,da bi se videlo. A nič zato!
niagaraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Pistacijevi cmoki s kadaifom in čokolado

Biskvit s slivami