Štajersko srečanje

Matjaž, saj imaš kar prav, naj jih firbec matra....Ampak jaz sem se le malo potrudila in k slikicam napisala imena. Res pa nisem slikala toliko kot Škarpina. Pa drugič! Smo bili pa nekateri kar malo razočarani - prepričani smo bili, da bo Vendelina jr. stopila iz anonimnosti in nas v Tremerjih presenetila z obiskom. Pa nismo imeli te sreče, mogoče pa na naslednjem srečanju le spoznamo to osebo... kača Sporočilo je spremenil(a) kača dne 29. jan 2007 23:32:20
Bomo upoštevale moško besedo. Ni kaj dodati. rimljanka
Pa - da ne bo slučajno kakšne zablode - - upoštevale bomo moško besedo, ker je pametna in se z njo povsem strinjamo, ne zato, ker je moška. Jasno????? rimljanka
Pa je spet ena moška duša ranjena Ognjič
Vidim (pa saj sem tako vedela), da ste se imeli super.. Ampak, ko sem videla tako polno obložene mize, sem se skoraj že zahvalila možu in njegovemu delu, ker sta mi "zminirala" projekt udeležbe.. Moj post bi 100% šel k hudiču.. Drugič - na svidenje Tina
Kristy, ma kaksen post? Ta se zacne sele po pustu!!! SIBA pa ne rect, da si ti rimljanki tako hitro zameril Jerneja USA
Morda se je držala tistega lunarnega, ker je bil 26.1. ob 0:01 prvi krajec. na take dneve sem jaz sposobna pojesti slona, ne pa stradati. Loni Makaroni
Siba ne se dat. Matjaž
Nam nič ne koristi, če nam je ne poveš LP cervus
" .packa. " na dan z besedo

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti