Jade, cestitke

Jade, cestitke tudi iz te strani luze!!!!!

Smo pa danes videli slicico v albumu Dusanke in edini komentarji so bili: Kako je slatka in pa sploh lustkana.

Jerneja USA

Temo je spremenil(a) Jerneja USA dne 11. jan 2007 00:20:05

Za vse tiste, ki še ne veste JADE IMA PUNČKO LARO (3780 g in 53 cm) stana
Jade iskredne čestitke in bodite zdravi. zinka
Lepo je dajati, lepo je jemati, a najlepše je hčerki mati postati. Jade iskrene čestitke tebi in tvoji štručki, da bi se obe dobro počutili in da kmalu obiščeš kulinariko. LP! fakin712
Jade, tudi jaz se pridružujem z iskrenimi čestitkami in najlepšimi željami! darkad
OOOOOOOOOOOOO, leeeeeeeeeeeeeeeppppooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!! Toooooo, punčka!!!!!! jade, čestitam!!!!!! rimljanka
Se pridružujem lepim željam! Naj bo malčici na njeni poti čim lepše in naj razveseljuje mamico... Lotti
Čestitke mamici in najlepše želje novi zemljanki Naj ji sojenice namenijo kar najlepšo usodo Cila
končno! Čestitke mamici in tatiju, malčici pa zdravja matilda
Lepo je nekoga imeti, lepše je nekoga ljubiti, a najlepše na svetu je otroku biti mati. Jade,iskrene čestitke! val
Tudi jaz se pridružujem čestitki in želim obema vse naj naj! dasi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti