Jade, cestitke

Jade, moje cestitke sem morala prej bolj hitro poslat, da me ne bi katera prehitela. Iskrene cestitke tudi ocku in seveda veliko zdravja obema. Ce bo pa tale tvoja Lara vsaj polovico tolk fejst kot si ti, bo pa sploh ena super punca. Jerneja USA
Čestitke tudi z moje strani! Moram rečt, da sem kr z vsemi vami komaj čakala vesele novice... Marna
Iz pleničk se ti smehlja nekaj čisto majhnega, po ljubezni hrepeni, v naročje k mamici želi! Iskrene čestitke! Bernarda
Iskrene čestitke Jade in veliko srečnih, zdravih ter nasmejanih dni tebi in hčerkici v družinskem krogu.
Jade, iskrene čestitke tudi od mene, vse dobro mali Lari in ostalim članom družine. cherry
čestitke Aki
Jade čestitke tudi iz moje strani... jasna
Jade, zdej pa bomo se končno odžejali . Čestitam Ognjič
Iskrene čestitke... Naj bo "sreča" Larin angel varuh! http://www.najdi.si/postcards/input.jsp (čestitko si pa kar sama izberi) kobra 1
Jade Vama zdravja ter kup lepih trenutkov želim. Iskrene čestitke Iča

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti